Το πρώτο ραντεβού είναι ένα σημαντικό γεγονός για κάθε άνθρωπο. Θέλεις να εντυπωσιάσεις το άλλο άτομο, θέλεις να νιώθεις άνετα και με αυτοπεποίθηση αλλά και να περάσεις καλά.

Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να προσέξεις είναι η εμφάνιση σου. Θέλεις να δείχνεις κομψή και ότι έχεις φροντίσει τον εαυτό σου.

Αν το πρώτο ραντεβού σου είναι γίνει ένα χειμωνιάτικο βράδυ, τότε πρέπει να επιλέξεις τα κατάλληλα ρούχα. Θέλεις να νιώθεις ζεστή και να δείχνεις άνετη. Ταυτόχρονα, θέλεις να είσαι κομψή και να τραβάς την προσοχή.

Με βάση όλα τα παραπάνω αλλά και τις νέες τάσεις της μόδας για φέτος, σου προτείνουμε τα παρακάτω 6 ρούχα για το πρώτο σου ραντεβού το βράδυ για το φετινό χειμώνα!

1. Μια πρώτη επιλογή είναι ένα midi γυναικείο φόρεμα

Το midi φόρεμα είναι ένα πολύ θηλυκό και κομψό κομμάτι που μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση. Στη δουλειά, σε βόλτα ακόμα και σε πιο επίσημη έξοδο.

Είναι ιδανικό για ένα πρώτο ραντεβού το βράδυ, καθώς δείχνει όμορφο και σέξι και το μήκος του μπορεί να συνδυαστεί με πολλά κομμάτια για να σε κρατάει ζεστή.

Για να το φορέσεις, επίλεξε ένα φόρεμα που να σου ταιριάζει καλά και να είναι σε καλή κατάσταση.

Συνδύασέ το με ψηλοτάκουνα παπούτσια ή με μια ψηλή μπότα με γούνινη επένδυση και μην ξεχάσεις τα κοσμήματα της αρεσκείας σου. Εννοείται ότι από πάνω πηγαίνει άψογα ένα παλτό!

Το Brenda Sweater φόρεμα το οποίο έχουμε στη συλλογή μας στο MindMatter είναι ένα χαρακτηριστικό και πολύ όμορφο midi φόρεμα το οποίο είναι κατάλληλο σε μήκος και σε ύφασμα για να φορεθεί ένα χειμωνιάτικο βράδυ.

Η γραμμή που έχει το κάνει ιδανικό για να φορέσεις από πάνω ένα παλτό ή κάποιο άλλο μπουφάν.

Όπως βλέπεις έχει ένα ελαστικό ύφασμα βισκόζης με ραβδώσεις, με τετράγωνη λαιμόκοψη, τιράντες cami και ανοιχτή πλάτη. Το παλτό σου θα σε προστατεύσει κατάλληλα!

2. Συνδύασε ένα γυναικείο κοστούμι με ένα παντελόνι

Το κοστούμι με ένα παντελόνι ίσιας γραμμής ακόμα και με ένα τζιν, είναι ένα μοντέρνο και στυλάτο κομμάτι που μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση.

Είναι λοιπόν, ιδανικό για ένα πρώτο ραντεβού το βράδυ και πόσο μάλλον τον χειμώνα, καθώς δείχνει αβίαστα κομψό και σου προσφέρει αυτοπεποίθηση και ζεστασιά.

Για να το φορέσεις, επίλεξε ένα κοστούμι που να σου ταιριάζει με βάση τον σωματότυπό σου και να είναι φτιαγμένο από καλά υλικά. Εδώ θα βρεις μόνο τα καλύτερα!

Συνδύασέ το με ένα top ή με ένα οποιοδήποτε μονόχρωμο μπλουζάκι και με χαμηλά ή ψηλά παπούτσια με εσωτερική επένδυση για να παραμένεις ζεστή.

Πιστεύουμε ότι το συγκεκριμένο σύνολο είναι εξαιρετικό για το χειμώνα και ακόμα πιο ταιριαστό για ένα πρώτο ραντεβού το βράδυ. Το βανίλα χρώμα του θα ξεχωρίζει από μακριά μέσα στο σκοτάδι της νύχτας.

Το ζιβάγκο με γιλέκο θα φορεθεί και πάλι

Το ζιβάγκο είναι ένα ζεστό και στιλάτο κομμάτι το οποίο μπορεί να φορεθεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Για το πρώτο σου ραντεβού, επίλεξε ένα ζιβάγκο σε ένα ουδέτερο χρώμα, όπως το μαύρο, το γκρι το άσπρο ή το καφέ. Συνδύασε το με ένα φόρεμα, μια φούστα ή ένα παντελόνι για ένα κομψό, αβίαστο και άνετο look.

Το ζιβάγκο μπορεί να προστεθεί σε πολλά διαφορετικά σύνολα για να δώσει μια πιο ιδιαίτερη πινελιά. Μια πρώτη ιδέα είναι να βάλεις το μονόχρωμο ζιβάγκο σου με ένα γιλέκο από πάνω το οποίο θα προσδώσει μια πιο ιδιαίτερη εμφάνιση από ότι ένα απλό blazer. Αν θέλεις κάτι πιο μοναδικό τότε, go for it!

Αν θέλεις όμως κάτι πιο κλασικό και πάντα στη μόδα, τότε μπορείς να το συνδυάσεις από πάνω με ένα blazer ή με μια ζακέτα διάφορων σχεδίων και από κάτω με ένα μονόχρωμο παντελόνι και με το παπούτσι που επιθυμείς και το οποίο θα σε κρατήσει ζεστή και στεγνή. 

4. Δερμάτινο μπουφάν - τζάκετ

Το δερμάτινο ύφασμα δημιουργεί πάντα μια εντύπωση ελκυστική και διαχρονική. Σίγουρα ανεξάρτητα από τα προσωπικά μας γούστα όλοι θα συμφωνήσουμε ότι αποπνέει αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα!

Ένα πολύ όμορφο και ποιοτικό κομμάτι μας είναι αυτό το ματ μπουφάν από ψεύτικο δέρμα με ψηλό λαιμό γιακά με μακριά μανίκια φυσικά και διπλωμένες μανσέτες. Έχει κοντράστ τελειώματα και επένδυση από faux shearling ύφασμα. Είναι πολύ στιλάτο και μοντέρνο, ιδανικό για όλες τις ηλικίες!

5. Πουλόβερ με ένα δερμάτινο κολάν - Απλό, λιτό και απέριττο!

Όταν κάνει κρύο έξω, φόρα αυτό το ρούχο αντί για ένα τζιν, ένα πουκάμισο και τα τακούνια σου. Είναι ταυτόχρονα ελκυστικό, μοντέρνο και πιο σημαντικά είναι ζεστό και μπορεί να συνδυαστεί με διάφορα αξεσουάρ.

Ένα από τα πιο ωραία κομμάτια μας στη Mind Matter είναι αυτό το δερμάτινο κολάν - παντελόνι με ψηλή και ελαστική εφαρμοστή μέση από ψεύτικο δέρμα και κανονικό κόψιμο σε στενή γραμμή. Συνδύασε το με ένα πουλόβερ, για παράδειγμα, σε άσπρο χρώμα και κάνε μια απλή αλλά αισθητή εμφάνιση.

6. Κάνε τη διαφορά με ένα σατέν πουκάμισο και μια δερμάτινη φούστα

Η απαλή και πολυτελής υφή του σατέν πουκάμισου έρχεται σε εντυπωσιακή αντίθεση με την έντονη γοητεία της δερμάτινης φούστας, δημιουργώντας ένα αρμονικό μείγμα κομψότητας και επαναστατικότητας.

Ένα εναλλακτικό και πολύ ξεχωριστό σύνολο, αυτό το ξεχωριστό ζευγάρι είναι βέβαιο ότι θα κάνει τα κεφάλια να γυρίσουν και θα αφήσει μια μόνιμη εντύπωση.

Κάνε τη διαφορά με αυτό το μοντέρνο και κομψό σύνολο που συνδυάζει αβίαστα τη διαχρονική τάξη με το σύγχρονο στυλ.

Ανακάλυψε το σατέν πουκάμισο Julien σε μαύρο, άσπρο ή σε μωβ χρώμα όπως αυτό στη φωτογραφία και συνδύασε το πολύ εύκολα με μια δερμάτινη φούστα. Τα μακριά μανίκια του πουκάμισου το κάνουν ιδανικό για τον χειμώνα και το τυπικό κόψιμο είναι ότι πρέπει για αυτή τη περίσταση.

Μερικές συμβουλές για το πώς να τα φορέσεις

  1. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε αξεσουάρ όπως το κασκόλ, το καπέλο και άλλα statement κοσμήματα για να προσθέσεις τη δική σου προσωπικότητα στο ντύσιμό σου.
  2. Προσάρμοσε το ντύσιμό σου στο συγκεκριμένο χώρο του ραντεβού σου. Μια καφετέρια μπορεί να απαιτεί ένα πιο casual σύνολο, ενώ ένα φανταχτερό εστιατόριο μπορεί να δικαιολογεί κάτι πιο καλοντυμένο.
  3. Ενώ το στυλ είναι σημαντικό, μην κάνεις συμβιβασμούς στην άνεση. Προτίμησε υφάσματα που θα σε κρατήσουν ζεστή χωρίς να θυσιάζεις το προσωπικό σου στυλ!

Συμπερασματικά

Ένα πρώτο ραντεβού τον χειμώνα είναι μια ευκαιρία να αναδείξεις το στυλ σου και να αφήσεις μια αξέχαστη εντύπωση.

Αντλώντας έμπνευση από την εκλεπτυσμένη αισθητική μας στη Mind Matter, αυτές οι 6 ιδέες για ρούχα καλύπτουν διάφορες προτιμήσεις, ενώ εξασφαλίζουν ότι θα παραμείνεις άνετη κατά τη διάρκεια της ψυχρής εποχής.

Είτε υιοθετείς το casual chic είτε προτιμάς μια πιο κομψή εμφάνιση, το κλειδί είναι να νιώθεις αυτοπεποίθηση.

Για αυτό λοιπόν, ντύσου με στυλ και απόλαυσε τη μαγεία του χειμωνιάτικου ρομαντισμού!