Ο χειμώνας έχει έρθει ήδη για τα καλά και ήρθε η ώρα και για σένα να ανακαλύψεις τα υφάσματα που όχι μόνο θα σε κρατήσουν ζεστή αλλά και θα βρίσκονται στα top trends της μόδας για φέτος. Τα φεστιβάλ προσφέρουν το ιδανικό περιβάλλον για να επιδείξεις το δικό σου προσωπικό στυλ μέσω της μουσικής, της ψυχαγωγίας και όλης της “πολύχρωμης” ενέργειας.

Καθώς προετοιμάζεσαι για την επόμενη γιορτή στο ημερολόγιό σου, έρχεται το θέμα του του πώς να ντυθείς. Μην ανησυχείς!

Εξερευνήσαμε τις τελευταίες τάσεις αλλά και τι ισχύει γενικά στη μόδα για τα φεστιβάλ και σου παρουσιάζουμε 5 ξεχωριστές ιδέες για ρούχα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις ανάμεσα στο πλήθος σε ένα φεστιβάλ.

Δες αν θα αποκτήσεις το ιδανικό σύνολο για την επόμενη μουσική σου εξόρμηση!

1. Boho Bliss: Αγκάλιασε το εσωτερικό σου ελεύθερο πνεύμα

Απελευθέρωσε την εσωτερική σου μποέμ θεά με ένα φεστιβαλικό λουκ εμπνευσμένο από το μποχό. Επιλέξτε ένα ρέον μάξι φόρεμα, στολισμένο με φλοράλ σχέδια ή σχέδια με γραβάτα.

Ολοκληρώστε το σύνολο με ένα καπέλο με φαρδύ γείσο, αξεσουάρ σε στρώσεις και μπότες αστραγάλου για μια ανέμελη, boho-chic ατμόσφαιρα.

Μια εξαιρετική ιδέα, ιδίως όταν ο καιρός είναι πιο ψυχρός, είναι αυτό το boho blazer το οποίο είναι σχεδιασμένο με σχέδιο paisley, έχει ώμους, εσωτερική σατέν επένδυση και το κόψιμο είναι στενό στο σώμα για να εφαρμόζει κατάλληλα! 
Συνδύασε το παραπάνω blazer πολύ εύκολα και οικονομικά με του ιδίου σχεδίου παντελόνι και πάλι σε boho στυλ. Ένα ιδιαίτερο παντελόνι με ίδιο πόδι και ψηλή μέση, διαθέτει πλαϊνές τσέπες και θηλές για ζώνη. Η ζώνη είναι βέβαιο ότι θα ολοκληρώσει όλο το σύνολο!

2. Glitter Galore: Λάμψη κάτω από τα φώτα του φεστιβάλ

Για μια εκθαμβωτική και εντυπωσιακή εμφάνιση, κάντε τα πάντα με γκλίτερ και πούλιες. Επιλέξτε ένα μπλουζάκι με παγιέτες, ένα ψηλόμεσο σορτσάκι ή μια ολόσωμη φόρμα με λάμψη για να αποτυπώσετε την ουσία του φεστιβαλικού πνεύματος.

Αυτό είναι ένα πανέμορφο και κυρίως πολύ άνετο κιμονο σε στυλ ολόσωμης φόρμας η οποία μπορεί να συνδυαστεί εξίσου με ένα ψηλό και ένα χαμηλό παπούτσι. ‘Εχει φαρδιά “αεράτα” μανίκια και ελαστική μέση με αποσπώμενη ζώνη.
Συνδυάστε το με άνετα αθλητικά παπούτσια ή κομψές μπότες για να χορεύεις όλη τη νύχτα με άνεση!

3. Urban Edge: Ξεσήκωσε τη σκηνή του φεστιβάλ με το street style σου

Φέρε μια διαφορετική πιο urban πινελιά στο χώρο του φεστιβάλ με ένα σύνολο εμπνευσμένο από την πόλη. Συνδύασε ένα σκισμένο τζιν μακρύ ή σορτσάκι με ένα μονόχρωμο μπλουζάκι ή με ένα oversized φούτερ με ή χωρίς κουκούλα.

Ολοκλήρωσε το με μια statement ζώνη και πρόσθεσε μια crossbody τσάντα για ένα απλό και αβίαστο street style look!

Ένα χαρακτηριστικό σύνολο που μπορούμε να σου προτείνουμε είναι ακριβώς αυτό στη φωτογραφία!

Το τζιν σορτσάκι Chouchou έχει υψηλή μέση, είναι σκισμένο μπροστά και έχει πέντε τσέπες κάνοντάς το πολύ πρακτικό. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα λευκό ή μαύρο μπλουζάκι είτε με μια φούτερ, ανάλογα με τον καιρό και τις προτιμήσεις σου. Δες παρακάτω μια ιδέα. 
Αυτή είναι μια από τις πιο απλές μπλούζες - t-shirts που μπορείς να αγοράσεις ώστε να την συνδυάσεις με το τζιν παντελόνι σου. Έχει πάνω της το logo Mind Matter το οποίο την κάνει αυτομάτως πιο elegant.
Ιδανική λύση για ένα φεστιβάλ! 
Πήγαινε πίσω στο χρόνο με ένα φεστιβαλικό ντύσιμο εμπνευσμένο από τη ρετρό αισθητική. Σκέψου ένα φαρδύ τζιν, ένα vintage μπλουζάκι με μπάντα και στρογγυλά γυαλιά ηλίου.

Εμείς σου προτείνουμε ένα cardigan οποιουδήποτε χρώματος με ένα απλό πουκάμισο από μέσα κυρίως σε άσπρο για να ταιριάζει με όλα τα χρώματα. Από κάτω μπορείς να βάλεις είτε ένα τζιν είτε ένα βαμβακερό παντελόνι σε ένα χρώμα που θα ταιριάζει με το υπόλοιπο σύνολο. Το μαύρο είναι πάντα μια καλή λύση.

4. Αναβίωσε τη ρετρό αισθητική με μια διαχρονική εμφάνιση

Διάλεξε ένα cardigan όπως και στη φωτογραφία σε όποιο χρώμα σου αρέσει εσένα περισσότερο. Τα χρωματιστά είναι κατά την υποκειμενική γνώμη μας τα καλύτερα για ένα φεστιβάλ! 
Ένα λευκό πουκάμισο κάνει πάντα τη διαφορά όσο απλοϊκό και αν σου φαίνεται σαν στυλ, θα μεταμορφώσει το cardigan σου και θα δώσει μια πιο chic διάσταση σε όλο το σύνολο!
Συνδύασε αποτελεσματικά και κομψά τα δύο παραπάνω κομμάτια με αυτό το ψηλόμεσο παντελόνι με ίσιο πόδι και με ελαστική ραμμένη μέση και με δύο πλαϊνές λοξές τσέπες.
Φόρεσε μερικά statement κοσμήματα και μην ξεχάσεις να δέσεις μια πολύχρωμη μπαντάνα γύρω από το λαιμό ή στα μαλλιά σου για μια έξτρα ρετρό πινελιά. Έτσι θα έχεις ολοκληρώσει επιτυχώς το σύνολο!

5. Τροπική απόδραση με ζωηρά σχέδια!

Αν το φεστιβάλ είναι ο τροπικός σου παράδεισος, γιατί να μην ντυθείς ανάλογα;

Προτίμησε ένα σετ δύο κομματιών με ζωηρά prints - σχέδια ή ένα από τα κομμάτια που θέλεις να φορέσεις να έχει σχέδια και τα υπόλοιπα να είναι μονόχρωμα ώστε να μην υπάρχει σύγχυση. 
Ένα πολύ ενδιαφέρον παράδειγμα που μπορούμε να σου δείξουμε είναι αυτό το χρωματιστό με σικάτα σχέδια παντελόνι της Divine collection εδώ στο Mind Matter. Είναι χαρακτηριστικό ψηλοκάβαλο παντελόνι με ψηλή μέση, σε ίσιο κόψιμο και με κρυφό φερμουάρ και κλείσιμο με κουμπιά. 

Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με άνετα σανδάλια ή εσπαντρίγιες και ένα καπέλο με φαρδύ γείσο για να παραμείνεις δροσερή και κομψή κάτω από τον ήλιο του φεστιβάλ.
Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με άνετα σανδάλια ή εσπαντρίγιες και ένα καπέλο με φαρδύ γείσο για να παραμείνεις δροσερή και κομψή κάτω από τον ήλιο του φεστιβάλ.

Τα συμπεράσματα μας

Καθώς ξεκινάς το ταξίδι σου στη μόδα του φεστιβάλ, να θυμάσαι ότι το κλειδί είναι να αναδείξεις την ατομικότητά σου και να διασκεδάσεις όσο μπορείς με το στυλ σου.